Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació

Deporman

Deporman va començar la seva trajectòria l'any 1974 a una botiga-taller als baixos d'una casa familiar a Manresa, Barcelona. Dedicats a la fabricació de trofeus personalitzats destinats a organitzacions d'esports, bancs, ajuntaments i empreses privades.


Als anys 80 vam realitzar una expansió important a les instal·lacions, deixant el centre de la ciutat i traslladant-nos al polígon industrial de Bufalvent, Manresa. Incorporant maquinària de fundició de zamac per a la fabricació de medalles, plaques commemoratives, pins corporatius i tots els tipus de peces personalitzades. Més tard vam instal.lar una línia de banys electrolítics, per donar l'acabat a les peces de bronze, plata i llautó.


Actualment, em incorporat el departament de disseny i un altre d'esmaltat, d'aquesta forma podem realitzar tota la producció a la nostra empresa, des del disseny de la peça, partint d'un simple esbós que ens proporciona el client Sempre en contacte directe amb els nosaltres clients.