Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació

Per què comprar medalles a Deporman?

A Deporman som fabricants i realitzem tot el procés a les nostres instal·lacions, així podem oferir-li un tracte personalitzat, un període d'entrega ajustat a les seves necessitats, un preu molt competitiu i la garantia de 30 anys treballant en aquest sector. Visiti el nostre apartat de porfolio per veure alguns dels nostres treballs.

Teniu articles en stock?

No tenim cap article en estoc perquè tots els nostres encàrrecs són fets exclusivament per a cada client. Realitzem una peça original, d'on es treuen les còpies. Aquesta peça passa a ser propietat del client i no es pot reproduir. Els nostres productes són exclusius.

Té algun cost demanar un pressupost?

Li fem un pressupost sense cap cost i sense compromís. Per més informació contacti el nostre departament comercial.

Com puc fer una comanda?

Pots contactar amb nosaltres per telèfon de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda. Per un email a la següent adreça comercial@medallasdeporman.com A través de la pàgina de contacte de la nostra web. Partint de la idea del nostre client, fem el diseny, el qual podrà ser modificat i ajustat al gust de cada client. Quan el disseny sigui aprovat per el client, el passem a producció.

Que necessito perquè em creeu un trofeu o una medalla personalitzada?

Per realitzar una medalla només necessitem un simple esbós, per captar la idea de la peça. Partint d'aquest punt, dissenyem la peça i estem en contacte amb el nostre client per fer els últims retocs i les modificacions necessàries fins que aconseguim el disseny final. Seguint amb el procés, fem un fotolit on els relleus queden en color blanc i els relleus baixos en color negre. Després ho passem a una planxa polímer.

Quina és la quantitat mínima per un disseny fet a mida?

No tenim cap límit de quantitat. Podem fer de 5 còpies fins a un número il.limitat. Sempre tenint en compte que en més quantitat el preu serà més econòmic.

En quins materials és poden fabricar les medalles o trofeus?

Les medalles estan fetes amb un material anomenat zamac. És aliatge de diferents metalls que es fon a una temperatura aproximada de 400 graus. També es poden fer de peltre, aquest material dóna més detall i es fa servir per a peces de joieria, ja que suporta el bany de plata de llei.

Quan temps tarda a arribar una comanda?

Els nostres productes son dissenyats i realitzats a mida, per tant, necessiten un temps per al disseny i un altre per a la producció. Aproximadament els lliuraments de cada comanda tarden dues setmanes..

Que diferencia els nostres productes dels altres del mercat?

Els nostres productes es diferencien per la qualitat tant a la funduició com a l'esmaltat. Al disposar del departament de banys electrolítics, podem oferir una garantia en els acabats de color bronze, plata i or brillant. També utilitzem productes d'alta qualitat per les peces que necessiten color.

Només realitzeu medalles per esdeveniments esportius?

Realitzem tot tipus de peces, des de esdeveniments esportius, culturals, medalles religioses, pins publicitaris i peces per ajuntaments, amb bany de plata de llei, plaques identificatives per funcionaris i peces especials de tot tipus.

Entregues

Les comandes són enviades a través d'agències de transports, les quals distribueixen per tot Europa, en un període de temps molt curt. Cada entrega té un número d'identificació, per tant, només trucant a l'agència de transports, pots fer un seguiment de la comanda i saber on és i quan arribarà. Tenim conveni amb les empreses més solvents i els preus de les entregues són molt competitius.