Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
Dissenys

Dissenys

Els nostres dissenys.
El Client ens dóna una idea de la peça que necessita, amb un simple esbós realitzem el disseny de la medalla, trofeu, pin, placa ... Presentem al client la primera demostració. El Client la valora i fem els ajustos necessaris fins aconseguir el disseny definitiu.
Seguidament vam començar a treballar en l'original, que es realitza en materials, que un cop entrats en el primer motlle, es perden, i ens queda la primera peça original, que passa a ser propietat del client.
En Deporman Trofeus SL. Realitzem tots els processos, des del disseny partint d'un simple esbós, passant el modelatge de primera peça original, la fosa, els acabats de superfícies amb banys electrolítics en metalls de llautó coure i níquel. Si les peces requereixen colors, les pintem amb esmalts. Finalment es lliuren per missatgeria a qualsevol punt d'Europa.