Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
La Nostra Gerència

La Nostra Gerència

La nostra Gerència
Deporman inicia la seva trajectòria el 1974 amb una botiga-taller, situada als baixos de la casa familiar del carrer València, a Manresa, dedicada a la fabricació de trofeus personalitzats per a entitats promotores d'esport, bancs, ajuntaments i entitats privades.
En els anys 90 vam realitzar una important ampliació de les instal·lacions, deixant el centre de la ciutat i traslladant-nos al polígon Industrial de Bufalvent, de Manresa. Incorporant la maquinària per a la fosa en zamac, per a la fabricació de medalles, plaques commemoratives, insígnies corporatives i tot tipus de peces personalitzades de fosa. Més tard vam instal·lar una línia de banys electrolítics, per donar l'acabat de les peces, en bronze, níquel i llautó. Productes que es venen a nivell estatal i internacional.
Hem incorporat un departament de disseny i un altre d'esmaltat, d'aquesta manera vam realitzar tota la producció a la nostra fàbrica, des del disseny de la peça, partint d'un simple esbós que ens proporciona el client, vam crear la peça mare o original. Sempre amb un tracte directe amb els nostres clients.
En 2016 s'incorpora a la direcció la tercera generació. Dirigint l'empresa conjuntament amb il·lusions renovades i dirigint els nostres esforços per fabricar productes de la màxima qualitat, que ens diferenciïn de la competència.
Per Deporman el més important són els nostres clients, més enllà de l'estricta relació comercial, establim una atenció personalitzada, per satisfer i adaptem a les seves necessitats.
En Deporman oferim un assessorament i tracte especialitzat pel nostre equip tècnic.
Sent la seva satisfacció nostra màxima recompensa