Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
Peces de fosa

Peces de fosa

Les Nostres Peces de Foneria.
Sacamoslas medalles de la màquina centrifuga, vam obrir el motlle i les vam treure en forma d'arbre, unides al con de zamac fos, que s'ha introduït en el motlle.
Separen les peces i els motlles es deixen refredar, ja que han aguantat a la temperatura del metall fos. Un cop refredades les tornem a introduir en la centrifuga per realitzar una altra bugada.
En Deporman Trofeus SL. Realitzem tots els processos, des del disseny partint d'un simple esbós, passant el modelatge de primera peça original, la fosa, els acabats de superfícies amb banys electrolítics en metalls de llautó coure i níquel. Si les peces requereixen colors, les pintem amb esmalts. Finalment es lliuren per missatgeria a qualsevol punt d'Europa.
En Deporman Trofeus SL. Realitzem tots els processos, des del disseny partint d'un simple esbós, passant per la peça original, la fosa, els acabats de superfícies amb banys electrolítics en metalls de llautó coure i níquel. Si les peces requereixen colors, les pintem amb esmalts. Finalment es lliuren per missatgeria a qualsevol punt d'Europa.