Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
Antic Motor Club Menorca

Antic Motor Club Menorca

Placa per l´ Antic Motor Club de Menorca.
En los extrems de la placa disposa de dos orificis para poder ser adaptada a los cotxes clàssics. Fabricada en zamac color oro y esmaltada segons logo de la associació de Antic Motor Club de Menorca.
Mesura 15 cm.
A Deporman disposem d´un departament de disseny i un altre d´ esmalts, d´aquesta manera realitzem tota la producció en la nostra fàbrica, des de el disseny de la peça, partint d´un simple dibuix que ens proporciona el client, creem la peça mare u original. Sempre amb un tracte directe amb els nostres clients.
En 2016 se incorpora a la direcció la tercera generació. Dirigien l´empresa conjuntament, amb il•lusions renovades i dirigent els nostres esforços per fabricar productes de la màxima qualitat, que ens diferenciïn de la competència.
Per Deporman el més important son els nostres clientes, més allà de la estricta relació comercial, establim una atenció personalitzada, para satisfer i adaptar-nos a les seves necessitats.
En Deporman oferim un assessorament tècnic i especialitzat, per el nostre equip tècnic, proporcionat un tracte directe, adaptat i competitiu.
Essent la seva satisfacció la nostra màxima recompensa.

Información

  • Cliente :Depoman Trofeus SL.
  • Fecha:17/Oct/2017
  • Trabajo realizado: Placa Conmemorativa