Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
Fede. Internacional de Taekwon-do

Fede. Internacional de Taekwon-do

Federació Internacional de Taekwon-do
Hem fabricat la medalla per la Federació Int. De Taekwon-do
L'hem fabricat en zamac color plata i esmaltada. Mesura 70 mm de diàmetre
Hem incorporat un departament de disseny i un altre d'esmaltat, d'aquesta manera vam realitzar tota la producció a la nostra fàbrica, des del disseny de la peça, partint d'un simple esbós que ens proporciona el client, vam crear la peça mare o original. Sempre amb un tracte directe amb els nostres clients.
En 2016 s'incorpora a la direcció la tercera generació. Dirigint l'empresa conjuntament, amb il·lusions renovades i dirigint els nostres esforços per fabricar productes de la màxima qualitat, que ens diferenciïn de la competència.
Per Deporman el més important són els nostres clients, més enllà de l'estricta relació comercial, establim una atenció personalitzada, per satisfer i adaptem a les seves necessitats.
En Deporman oferim un assessorament tècnic i especialitzat, pel nostre equip tècnic, proporcionat un tracte directe, adaptat i competitiu
Sent la seva satisfacció nostra màxima recompensa.

Información

  • Cliente :Fede. Inter. Taekwon-do
  • Fecha:15/Sep/2017
  • Trabajo realizado: Medalla Esportiva