Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
Placa

Placa " Clàssics del Motor " Lleida

Placa realitzada per al Club de Clàssics del Motor de Lleida.
Hem fabricat aquesta placa segons el logotip de l'entitat. Realizada en zamac color oro brillant i pintat amb esmaltes transparents. Mida 60 mm de diàmetre.
Hem fabricat aquesta peça a partir d'un original de modelista, aquesta fundida en zamac i banyada en plata.
A Deporman disposem d'un departament de disseny i un altre d'esmaltat, d'aquesta manera realitzem tota la producció a la nostra fàbrica, des del disseny de la peça, a partir d'un simple esbozo que el client ens proporciona, creem la peça mare o original. Siempre amb un tracte directe amb els nostres clients.
L'any 2016 s'incorpora a l'adreça la tercera generació. Dirigint l'empresa conjuntament, amb il·lusions renovades i dirigint els nostres esforços per fabricar productes de la màxima qualitat, que ens diferenciem de la competència.
Per Deporman el més important són els nostres clients, més enllà de la relació comercial, establim una atenció personalitzada, per satisfer i adaptar-nos a les seves necessitats.
En Deporman oferim un assessorament tècnic i especialitzat, per nostre equip tècnic, proporcionat un tracte directe, adaptat i competitiu.Información

  • Cliente :Club Clàssic del Motor de LLeida
  • Fecha:18/Sep/2017
  • Trabajo realizado: Placa Corporativa